Bag om bloggen

Bag bloggen “MK Træning og skadesterapi”

Bag bloggen “MK Træning og skadesterapi” gemmer sig skadesterapeut og træner uddannede Maria Knudsen. Bosiddende i Nykøbing Falster, med familien bestående af kæreste og 3 sammenbragte børn i alderen 7-11 år.

Bloggen kommer til at handle overordnet om træning og forebyggelse af skader.                                                                          Jeg kommer til at tage udgangspunkt i min egen træning frem mod licens cykelsæsonen 2019.                                      Efter at hverdagen primært har stået på genoptræning og hyggetræning siden et cykelstyrt i 2016, er jeg nu mentalt klar til at skulle prøve kræfter med den danske dame-B række i 2019 indenfor landevejscykling.                                                                                                                                                                                                                                       
I næste blogindlæg fortæller jeg lidt mere om mig selv og min trænings baggrund frem til nu.
Bloggen vil derfor komme til at indholde mit personlige træningsprogram uge for uge. Men jeg vil også dele min erfaring inden for træning og skadesforebyggelse generelt og gå lidt mere i dybden med hvorfor jeg gør som jeg gør.
Hvis nogle skulle sidde inde med spørgsmål inden for nedenstående områder er man også velkommen til at skrive dem til mig, så vil jeg prøve at få dem besvaret løbende.

 • Cykel-, løbe- og svømmetræning generelt.
 • Skadesforebyggelse
 • Skadesbehandling og genoptræning

 

Min baggrunden for at skrive om netop disse emner er en god blanding af en masse personlig erfaring på egen krop og erfaringen ved træning og behandling af andre, samt viden fra en række uddannelser inden for området.

Mine primære kompetance inden for området træning og skadesterapi:

 • Personlig træning indenfor især triatlon og løbetræning
 • Holdtræning indenfor primært løb og svømning
 • Skadesforebyggelse
 • Skadesbehandling og genoptræning
 • Fysiologisk træning og styrke
 • Test af eventuelle ubalancer, skævheder og svagheder i kroppen
 • Øget restitution igennem behandling med cupper og massage

Mine uddannelser indenfor området træning og skadesterapi:

 • Udvidet Anatomi og Fysiologi
 • Fysiologisk Massør
 • Skadesterapeut
 • DIF Træner
 • DTRIF Træner (her igennem løbe-, cykel- og svømmetræner)

Skriv et svar